top of page
zwarte-zonnepanelen-gevel-Pixasolar.jpg
BITMAP Maatwerk

PIXASOLAR "FULL BLACK"

PIXASOLAR maakt gebruik van de meest geavanceerde digitale druktechnologie met hoge druknauwkeurigheid en flexibiliteit naar maatvoering. De techniek maakt het mogelijk om full-color hoge resolutie afbeeldingen in de zonnepanelen verwerken. Het gebruik van keramische inkjetprinting stelt ons in staat om probleemloos texturen als hout, baksteen, marmer, e.a. te simuleren. Projecten kunnen zo volledig op maat en naar eigen design worden ontworpen.

pixaa.png

INKJET

HIGH DEFINITION 

CERAMIC PRINT

fl1.jpg
fl2.jpg
fl3.jpg

PIXASOLAR DECOR

pixa.png

INKJET

HIGH DEFINITION 

CERAMIC PRINT

PIXASOLAR Decor zijn een aantal groot aantal voorbeeld prints van drie productgroepen. Urban, Natural en Design. Met deze voorbeeldprints kunnen we de PIXASOLAR mogelijkheden laten zien van de 3D-print en het corresponderende vermogen van de desbetreffende print per m2. De techniek maakt het mogelijk om alle 3D effecten in full-color 2D te printen.

PIXASOLAR FULL BLACK
Decor_pixasolar.png

Inspiratie

PIXASOLAR MONOKLEUR

PIXASOLAR Monokleur maakt het mogelijk om ieder willekeurige kleur te simuleren. Ook hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde digitale druktechnologie met hoge druknauwkeurigheid en flexibiliteit naar maatvoering. Voor elk patroon biedt Pixasolar drie helderheidsniveaus; Een hogere helderheid leidt tot een lager nominaal vermogen, terwijl een lagere helderheid leidt tot een hoger nominaal vermogen.

monokleur_pixasolar.png
RED DOT DESIGN AWARD 2020

Het AEP esthetisch zonnepaneel heeft de prestigieuze Red Dot Design Award 2020 “Best of the Best” gewonnen. We zijn trots dat we vandaag deel uitmaken van ‘s werelds beste ontwerpen.

Deze award bevestigt het unieke en revolutionaire design van de zonnepanelen met inkjet printtechniek. Dat de esthetische zonnepanelen uit 6.500 inzendingen uit meer dan 60 landen de hoogste erkenning krijgen in de categorie "materialen en oppervlakken" is een grote eer.

px1_edited.png
bottom of page