top of page
zwarte-zonnepanelen-gevel-Pixasolar.jpg

PIXASOLAR "PIXABLACK"

FullBlack.png

200Wp
/m2

Wil je een mooi afgewerkte gevel die maximaal hernieuwbare energie opwekt? Dan is PixaBlack het ideale zonnepaneel voor jouw toepassing. De zonnecellen in de Pixablack panelen capteren maximaal het daglicht. Hierdoor behalen de panelen maximaal rendement. Met een vermogen tot 200Wp/m2 moeten deze panelen niet onderdoen voor traditionele zonnepanelen die op hellende daken worden geplaatst.

Het Pixablack gamma kent drie verschillende afwerkingen: Glossy (glanzend), Semi-matte (halfmat) en matte (extra mat). Zo sluiten de panelen esthetisch aan bij elk project. 

FullBlack2.png

Glossy           Semi-matte             Matte

Inspiratie

MINIMALISTISCH DESIGN
MAXIMALE OPBRENGST

Pixablack zonnepanelen zijn voorzien van PV zonnecellen met hoge efficiëntie. De cellen kennen een uniforme zwarte kleur en worden minutieus verwerkt tussen twee lagen gehard glas. Pixablack vormt zo een mooie, egale look op de gevel: strak en minimalistisch.

PixaBlack is gecertifieerd als zonnepaneel en als gevelbekleding. De panelen beschikken ovar alle certificaten voor zonnewarmte/veiligheid en zijn volledig conform Europese bouwvoorschriften. Pixasolar kent eigen montagesystemen dewelke zowel een zichtbare als onzichtbare montage van de panelen mogelijk maakt. De panelen worden volledig op maat ontworpen zodat ze makkelijk kunnen worden geïntegreerd in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. PixaBlack maakt het mogelijk om gebouwen op de meest efficiënte en economische manier energieneutraal of energiepositief te maken.

Pixasolar-zwarte-zonnepanelen-gevel.jpeg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

RED DOT DESIGN AWARD 2020

Het AEP esthetisch zonnepaneel heeft de prestigieuze Red Dot Design Award 2020 “Best of the Best” gewonnen. We zijn trots dat we vandaag deel uitmaken van ‘s werelds beste ontwerpen.

Deze award bevestigt het unieke en revolutionaire design van de zonnepanelen met inkjet printtechniek. Dat de esthetische zonnepanelen uit 6.500 inzendingen uit meer dan 60 landen de hoogste erkenning krijgen in de categorie "materialen en oppervlakken" is een grote eer.

px1_edited.png
bottom of page