top of page
gevelbekleding-zonnepanelen.jpg

PIXADESIGN "DOT COLOR PRINT"

Pixasolar maakt gebruik van de meest geavanceerde digitale druktechnologie met hoge druknauwkeurigheid en flexibiliteit naar maatvoering. De techniek maakt het mogelijk om full-color hoge resolutie afbeeldingen in de zonnepanelen verwerken. Het gebruik van keramische inkjetprinting stelt ons in staat om probleemloos texturen als hout, baksteen, marmer, e.a. te simuleren. Projecten kunnen zo volledig op maat en naar eigen design worden ontworpen.

pixaa.png

INKJET

HIGH DEFINITION 

CERAMIC PRINT

fl1.jpg
fl2.jpg
fl3.jpg

Inspiratie

DUURZAAMHEID EN ESTHETIEK
GAAN HAND IN HAND

De keramische print op de achterzijde van het frontglas is UV-bestendig en kleurvast. Hierdoor blijft de esthetiek van de gevel bewaard. Naast een lineaire vermogensgarantie geeft Pixasolar ook 30 jaar garantie op kleurvastheid.

 

In tegenstelling tot traditionele systemen is Pixasolar niet omringd met een aluminium kader. De panelen gaan volledig op in het design van de gevel. De montage gebeurt met subtiele, esthetische glasklemmen in de kleur van de gevelbekleding of aan de hand van een onzichtbaar montagesysteem.

 

Externa biedt niet naast de Pixasolar panelen ook alle montagematerialen en een kant-en-klaar gevelisolatiesysteem aan. Hiermee kunnen efficiënte energiegevels worden gebouwd die tegelijk energie besparen en opwekken.

Pixasolar-houtlook.jpg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

DE COLLECTIE

RED DOT DESIGN AWARD 2020

Het AEP esthetisch zonnepaneel heeft de prestigieuze Red Dot Design Award 2020 “Best of the Best” gewonnen. We zijn trots dat we vandaag deel uitmaken van ‘s werelds beste ontwerpen.

Deze award bevestigt het unieke en revolutionaire design van de zonnepanelen met inkjet printtechniek. Dat de esthetische zonnepanelen uit 6.500 inzendingen uit meer dan 60 landen de hoogste erkenning krijgen in de categorie "materialen en oppervlakken" is een grote eer.

px1_edited.png
bottom of page