top of page
color.png

PIXACOLOR "COLOR PRINT"

Afbeelding1v.png

INKJET

HIGH DEFINITION 

CERAMIC PRINT

Pixasolar maakt gebruik van de meest geavanceerde digitale druktechnologie met hoge druknauwkeurigheid en flexibiliteit naar maatvoering. De techniek maakt het mogelijk om full-color kleuren op de zonnepanelen verwerken. Het Pixasolar kleurengamma kent drie types: Metallic, Dot en Full, elk met hun eigen look en vermogen.

Pixa_SapphireBlue.png

Metallic

Pixa_DistantBlue.png

Dot

540708_fcf45db35f394813a301b621b637fb1e~mv2.png

Full

Inspiratie

DUURZAAMHEID EN ESTHETIEK
GAAN HAND IN HAND

De keramische print op de achterzijde van het frontglas is UV-bestendig en kleurvast. Hierdoor blijft de esthetiek van de gevel bewaard. Naast een lineaire vermogensgarantie geeft Pixasolar ook 30 jaar garantie op kleurvastheid.

 

In tegenstelling tot traditionele systemen is Pixasolar niet omringd met een aluminium kader. De panelen gaan volledig op in het design van de gevel. De montage gebeurt met subtiele, esthetische glasklemmen in de kleur van de gevelbekleding of aan de hand van een onzichtbaar montagesysteem.

 

Externa biedt niet naast de Pixasolar panelen ook alle montagematerialen en een kant-en-klaar gevelisolatiesysteem aan. Hiermee kunnen efficiënte energiegevels worden gebouwd die tegelijk energie besparen en opwekken.

kleuren_edited.png

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

DOT COLOR COLLECTIE

METALLIC COLOR COLLECTIE