top of page
FullGlassSolarRailing.jpg

Minimalistische BIPV glasbalustrade

Ontdek de eerste volglazen balustrade met fotovoltaïsche cellen die zichzelf helemaal terugverdient. Deze borstwering combineert het beste uit twee werelden: maximale esthetiek met minutieuze techniek.

PIXASOLAR geeft de ultieme mogelijkheid om de panelen van relingen en balkonleuningen in te vullen met zonnepanelen in een zwarte, gekleurde of transparante uitvoering.

De S-FGR (Solar Full Glass Railing) balustrades zijn voorzien van een uniek montageprofiel met gepatenteerd uitlijningssyteem. Dit zorgt ervoor dat de balustrades extra snel en efficiënt geplaatst en uitgelijnd kunnen worden. Het systeem werd speciaal ontworpen om de junction boxen, kabels en connectoren makkelijk en onzichtbaar weg te werken. Het revolutionair profielsysteem onderscheidt zich op vlak van kwaliteit, gebruiksgemak én esthetiek.

S-FGR (Solar Full Glass Railing)

De S-FGR balustrades zijn voorzien van een uniek montageprofiel met gepatenteerd uitlijningssyteem. Dit zorgt ervoor dat de balustrades extra snel en efficiënt geplaatst en uitgelijnd kunnen worden.

 

Het systeem werd speciaal ontworpen om de junction boxen, kabels en connectoren makkelijk en onzichtbaar weg te werken. Het revolutionair profielsysteem onderscheidt zich op vlak van kwaliteit, gebruiksgemak én esthetiek.

S-FGR uitlijnsysteem

De S-FGR zonnebalustrade werd door het WTCB getest en gekeurd. De toepassing ervan is geheel conform de norm voor balustrades NBN 03-004:2017. In functie van de categorie en windlasten zijn de balustrades verkrijgbaar in verschillende glasdiktes.

WEB_LOB -overzicht  v1.png
WEB_RC op FGR-1302-F png -v3.png
UNIEK EN INNOVATIEF

PIXASOLAR maakt gebruik van de kwalitatieve, duurzame non-perc monokristallijne zonnecellen met een hoog rendement. De zonnecellen worden ingenieus verwerkt en optimaal geconnecteerd om in alle omstandigheden maximale opbrengst te realiseren. De PIXASOLAR zonnecellen zijn aan boven- en onderzijde ingesloten in een pakket van gelaagd, thermisch verzegeld PVB-veiligheidsglas.

Uniek aan PIXASOLAR is dat er tussen de glaslagen bijkomend een keramische inkjet printlaag is aangebracht die het zonnepaneel zijn unieke uitstraling geeft. Het glaspakket zorgt ervoor dat de zonnecellen alsook de prints gevrijwaard blijven van gure weersinvloeden. Daarnaast zorgt het voor veiligheid, stabiliteit en verbeterde akoestiek.

KERAMISCHE INKJET PRINT

meest geavanceerde, duurzame druktechnologie

ULTRAHELDER GLAS

minimale reflectie, maximale lichttransmissie

HIGH-END ZONNECELLEN

stabiel, gegarandeerd hoog rendement

SLIM MONTAGESYSTEEM 

snelle, professionele en efficiënte montage

Afwerking naar keuze

kleuren2.png

S-FGR FULL BLACK

+- 175 Wp/m2

Standaard zijn de S-FGR balustrades voorzien van Full Black zwarte panelen met een vermogen van 175Wp/stuk. Je hebt in het Full Black gamma de keuze uit een glossy, semi-glossy en een matte uitvoering. Het hoge vermogen en de scherpe prijszetting zorgen ervoor dat deze panelen zichzelf in amper 4 jaar kunnen terugverdienen. 

S-FGR STRIPES

+- 110 Wp/m2

Voor de S-FGR glasbalustrade werd PIXASOLAR Stripes, een nieuw semi-transparant zonnepaneel ontwikkeld. In dit paneel zijn de monokristallijne zonnecellen tussen het glas verwerkt als fijne zwarte lamellen. De panelen zijn 45% transparant waardoor je er perfect doorheen kunt kijken. Ideaal voor balkons die als leefruimte worden benut. De esthetiek van de balustrade en het zicht op de omgeving blijven hiermee maximaal bewaard.

kleuren2.png
kleuren2.png

S-FGR COLOUR

100-150 Wp/m2

Naast de zwarte uitvoering is het glas ook in diverse kleuren of texturen beschikbaar. Door gebruik te maken van geavanceerde keramische printtechnologie kan PIXASOLAR het glas elke gewenste look geven. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Ideaal voor bedrijven die hun logo of imagobeelden in de glasbalustrades willen verwerken.

Transparant_2b.jpg
Contacteer ons

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page