top of page

INSPIRATIE

ARCHITECTURALE VRIJHEID
MODERNE, STRAKKE
ARCHITECTUUR

PIXASOLAR zonnepanelen passen perfect bij hedendaagse architectuur, zowel voor klanten die modern en strak bouwen als zij die een meer traditionele of klassieke architectuur nastreven.

 

Dit project illustreert perfect hoe PIXASOLAR zonnepanelen een mooi contrast vormen met  witte sierpleister. PIXASOLAR Solarwall met groene marmerprint is een "eyecatcher" van formaat die het gebouw een mooie uitstraling geeft en tegelijk ook de nodige energie opwekt. 

 

Het ISOTHERM MURO gevelisolatiesysteem zorgt ervoor dat de gevel snel, efficiënt en ononderbroken kan geïsoleerd worden. Het creëert meteen ook de perfecte draagstructuur om de zonnepanelen op te bevestigen. Door gebruik te maken van esthetische montage-klangen oogt het geheel strak. 

Geen voorstander van marmer? Als klant heb je de keuze uit tal van afwerkingen, zowel monokleuren als textuurprints zoals natuursteen, hout, steen, enz. 

PIXA1_edited.jpg
PIXALOGO3.png
HET HEDEN
PRINTS DIE TOT DE VERBEELDING SPREKEN

PIXASOLAR gebruikt ultrahelder glas om de authentieke kleurweergave en het natuurlijke karakter van de inkjet print te bevorderen. De lichttransmissie van ultrahelder glas ligt bovendien heel wat hoger is dan die van andere glassoorten. Dit maakt dat bij PIXASOLAR meer zonnestraling kan worden overgebracht naar de energietoevoer. In functie van het ontwerp kan voor matte of glanzende afwerking worden gekozen. Mat glas vermindert de verblinding en vormt een nog grotere weerstand tegen krassen en vlekken. Afhankelijk van het ontwerp bevordert mat glas de realiteitsgetrouwheid van de print.

bottom of page